Gå till innehåll
Elmhults Sport Club
Elmhults Sport Club

Startar: 07/9 00:00

Slutar: 07/9 00:00

Elmerajden

Anmälan är öppen!

För femte året kör vi 16 mil grus! Info om anmälan, kortare distanser och annat kommer. Varmt välkomna till Älmhult i september 2024!

7 september kör vi igen! Då bjuder vi återigen på några av Smålands finaste grusvägar!

Två distanser, 160 km och 80 km.

För femte gången kör vi återigen en helt ny runda. Start och mål på Café Muff i Älmhult. I avgiften på 500:- ingår kaffe i samband med start. Depå/er med vatten, kaffe och energibar. Varm mat, kaka och kaffe samt trevligt häng vid målgång. Där kan man också köpa en kall öl.

Betalning via Swishnummer 1230236349 (Dopamin AB). Märk med ELMERAJDEN och ditt för- och efternamn samt REJS, RAJD eller 80km. För medlemmar i ESC kommer klubben subventionera avgiften med 250:-, dvs betalar medlemmar endast 250:- Märk anmälan med "ESC".

Max antal deltagare kommer vara 80(totalt för båda distanserna), först till kvarn gäller. Vi meddelar här om/när det blir fullt. Såklart betalar vi tillbaka anmälningsavgift om man råkar betala när det är fullt.

Det kommer som vanligt vara en härlig blandning av snabb propagandagrus & skogsväg med enstaka inslag av stig. Trakten runt Älmhult bjuder inte på några hisnande höjdmeter men en och annan kortare stigning förekommer. På den långa distansen kommer det finnas två depåer, en med kaffe, kexchoklad, banan och vatten. Den andra med vatten och banan.

Egen navigering gäller men cykla gärna tillsammans. GPS-fil till rundan meddelas en vecka innan start.

För långväga gäster som behöver övernattning erbjuder IKEA Hotell hotellrum inklusive frukost: https://ikeahotell.se För er som föredrar camping är Sjöstugans Camping närmast, https://sjostugan.com/.

Starttider kommer annonseras snart.

Välkomna önskar Elmhults Sport Club och Cafe Muff!!!

Startar: 07/9 00:00

Slutar: 07/9 00:00

Kontakta oss

elmhultssportclub@gmail.com