Gå till innehåll
Elmhults Sport Club
Elmhults Sport Club

Cykelsäsongen börjar nu!

Välkomna till säsongsstart för cykelsektionen måndag 27 mars!

Välkomna till säsongsstart för cykelsektionen måndag 27 mars! Vi börjar lite lugnt med Måndagsturen. Start vid Kommunhuset kl 18, samling 17.50. Vi kommer som vanligt dela upp i grupper så alla kan hänga på och testa cykling i grupp.
Sen följer Onsdagspass samt Distanspass på söndag. På onsdagar gäller samma tid som för Måndagsturen och på söndagar startar vi kl 9. Så här i början av säsongen kommer längden på passen på måndagar och onsdagar vara 1,5-2 h och ca 3 h på söndagar.
Vid risk för snö, halka eller kraftigt regn kommer det förmodligen inte vara någon ledare på plats.
Läs gärna om hur vi cyklar i grupp här: https://elmhultssportclub.se/cykel/traningspolicy Länk till annan webbplats.

Welcome to the start of the season for the cycling section on Monday 27 March! We start a little slowly with Måndagsturen. Start at Kommunhuset at 6 p.m., assembly at 5.50 p.m. As usual, we will divide into groups so cyclists of every level can try cycling in a group.
Then follows Wednesday training and Distance training on Sunday. On Wednesdays the same time applies as for the Måndagsturen and on Sundays we start at 9. Now in the beginning of the season, the length of the sessions on Mondays and Wednesdays will be 1.5-2 hours and about 3 hours on Sundays.
If there is a risk of snow, icey roads or heavy rain, there will probably not be a leader on site.
Please take a look at how we cycle together: https://elmhultssportclub.se/cykel/traningspolicy Länk till annan webbplats.

0 av 0 gillar detta

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  Vänligen verifiera att du inte är en robot

  300

  Publicerad: 2023-03-24

  Senast uppdaterad: 2023-03-24

  Författare: Ida Ekdahl

  Kontakta oss

  elmhultssportclub@gmail.com