Gå till innehåll
Elmhults Sport Club
Elmhults Sport Club

Nybörjargrupp

En bild

Anmälan till vårens nybörjargrupp med ESCRUNNERS

Vårens nybörjargrupp startar 7 mars!

Är du nybörjare och vill komma igång med löpningen? Vi hjälper dig att lyckas! I vår löpgrupp #ESCRUNNERS "börja spring" startar vi i lugnt tempo så alla hänger med och övar samtidigt in rätt teknik från början.

Under 10 tisdagar med start 7 mars kör vi en "börja spring" grupp där du kommer få testa på allt från korta intervaller till längre tröskelintervaller, utmanas i backe samt springa i skogen. Dessutom kommer vi ha stort fokus på löpteknik!
Vi varvar jogg med gång och du kommer få mycket tips, råd och pepp för att komma igång med löpningen. Alla pass skiljer sig åt och har olika syften som gör att det blir en stor variation på passen. Tillsammans med andra blir det dessutom mycket lättare att få löpningen till en vana.

Börja spring gruppen passar dig som är helt nybörjare eller som haft ett längre uppehåll och som nu vill komma igång med löpningen. Alla pass leds av tränare utbildad och certifierad via Svenska Friidrottsförbundet.

Anmäl dig idag!
Välkomna

Medlemskap i Elmhults Sport Club krävs. Är du inte redan medlem blir du det enkelt här
Har du tränat med oss tidigare?
Har du tränat med oss tidigare?


Vill du ha en t-shirt? * (obligatorisk)
Vill du ha en t-shirt?


Tröjan är från Craft och tillverkad i återvunnen polyester som ger effektiv fukttransport och har dessutom hög elasticitet och ergonomisk design för optimal passform och bra rörelsefrihet. Den har ESC logo och ESCRUNNERS tryck på. Tröjan delas ut under träningsveckorna. Pris 300 :-

Publicerad: 2023-02-14

Senast uppdaterad: 2023-02-14

Författare: Petrus Johansson

Kontakta oss

elmhultssportclub@gmail.com